1. BENDROSIOS NUOSTATOS

1.1 Šis privatumo politikos aprašas reglamentuoja elektroninės parduotuvės medicata.eu kliento pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.

1.2 Duomenų tvarkytojas – UAB Medicata Pharma; įmonės kodas 304423328; PVM mokėtojo kodas LT100013238710; Padarbų k. 1, Padarbos, LT-81112 Šiaulių r., Lietuva; +370 61120924.

1.3 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

1.4 El. parduotuvės pirkimo ar kontaktinėse formose nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad medikatai.eu juos valdytų ir tvarkų šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

2. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS, SAUGOJIMAS

2.1 medicata.eu vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:

2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai, saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.3 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2  medicata.eu klientų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės pirkimo formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

2.2.1 apdoroti prekių užsakymus;
2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.

3. ASMENS DUOMENŲ PERDACIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS

3.1 Pardavėjas turi teisę Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti informaciją trečioms šalims punkto 2.2 tikslams pasiekti.

4. SLAPUKAI (ANGL. COOKIES)

4.1 Tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. “cookies”). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Naudodamasis el. parduotuve sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.

5. TURINYS IŠ KITŲ TINKLAPIŲ

5.1 Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapių įkelto turinio (pvz.: video, paveikslėliai, tekstas, žemėlapis ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

6. KAIP ILGAI SAUGOME JŪSŲ DUOMENIS

6.1 Jei parašote komentarą, jo tekstas ir metaduomenys yra saugomi neribotą laiką. Taip daroma todėl, kad galėtume atpažinti ir patvirtinti ateities komentarus automatiškai, vietoje administratoriaus patvirtinimo.

6.2 Kai užsiregistruojate mūsų tinklalapyje ir tampate vartotoju, mes saugome visus Jūsų asmeninius duomenis, kuriuos Jūs pateikiate savo paskyroje. Kiekvienas vartotojas gali matyti, redaguoti ir ištrinti savo asmeninius duomenis bet kuriuo metu (išskyrus vartotojo vardą). Tinklalapio administratoriai tai pat gali matyti ir redaguoti šiuos duomenis.

7. JŪSŲ TEISĖS

7.1 Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, arba kada nors rašėte čia komentarą, galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams.

8. KUR SIUNČIAME JŪSŲ DUOMENIS

8.1 Lankytojų komentarai gali būti tikrinami naudojant automatinę brukalų paieškos paslaugą.

9. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

6.1 medicata.eu turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politikos sąlygas ir jas paskelbti skiltyje medicata.eu/privatumo-politika. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

 

close
Start typing to see products you are looking for.

Shopping cart

close

Sign in

close

Sidebar Scroll To Top
Mes naudojame slapukus, kad pagerintume jūsų patirtį mūsų svetainėje. Naršydami šioje svetainėje sutinkate, kad mes naudojame slapukus.